#hanzsu

Léggömbök 2., Utánad, zene

6 random zene az UTÁNAD olvasásához

2018. augusztus 16.

Indexkép

Mint ahogyan azt ebben a posztban is tettem a Léggömböknél, az Utánadhoz is hozok nektek egy kis hallgatnivalót, és meg is magyarázom, miért épp ezeket a számokat ajánlom. Készüljetek, mert igazi stíluskavalkád lesz ám!

1. Paramore: Native Tongue

Dorka és a morgós székely Jani között sokszor elég nehézkes a kommunikáció. "Egy nyelvet beszélünk, de meg se hallasz." Ez a szám bontakozó barátságuk himnusza lehetne, sok vicces és számomra kedves jelenet írása közben hallgattam.

2. Easton Ellises: Stay

Igazi regénykezdő hangulat: a főhősnő Feri bácsi autójában ül az autópályán, és bámul ki az ablakon. Az Easton Ellises több száma megadta az alaphangot az Utánadhoz, mint például a Fall For You.

3.  Alice Cooper: Posion

A motoros tetoválóművész Doma száma. Dorka meg is említi, hogy erre a számra asszociál, amikor a körúton látja nyeregbe pattanni.

4. Lauren Aquilina: Lovers or Liars

Az érzelmesebb, emlékezős jelenetek dala, és akkor is jó hallgatni, amikor Dorka hazavágyik a családjához. Egy kicsit mintha visszavezetne a Léggömbökhöz is...

5. Ariana Grande: Into you

"A fülünkben dübörgött az érzéki pop, én meg még mindig a kiutat kerestem. (...)  tehetetlenül hagytam, hogy játsszon velem, mint egy rongybabával. Úgy megpörgetett, hogy szinte visszacsapódtam hozzá, amitől mindketten nevetésben törtünk ki. Arra eszméltem fel, hogy többen körbeállnak minket, és tapsolnak. Ösztönösen kezdtem felvenni a ritmust, és feltűnés nélkül másoltam a mellettünk erotikusan táncoló lányok mozdulatait"

 

6. The Chainsmokers & Coldplay: Something Just Like This

"Nem akartam semmit, csak életemben először az lenni, aki vagyok, és ott, ahol vagyok; és semmi másra nem vágytam, csak arra, hogy ő is ugyanígy legyen ezzel – életében először."

 

És ezen kívül még párszáz. Persze. :)